Beboka

БЕБОКА

BEBOKA е онлайн магазин за забавни и индивидуални бебешки бодита. Имаме за цел да предложим качество, удобство и нестандартен продукт. С нас ще откриете усмивки, радост и щастие за вашите любими същества.


Създадохме отдел с актулни бебешки статии, новини, събития и съвети за да научавате нови и интересни неща. Очакваме вашата активност в нашата facebook страница.Нашите клиенти ни мотивират да бъдем креативни, отговорни и социални.

ДЕЙНОСТ

Опитваме се да направим света ви интересeн и шарен. Създаваме забавни и оригинални щампи за бебета. Предоставяме възможност на клиентите да създадат продукт с уникална щампа използвайки въображение, желание и емоции. Работим с креативни дизайнери и художници за да разнообразим асортимента си и предложим нестандартни щампи. Ние изграждаме доверие, сигурност и препоръки.


Любовта се изразява в действие, а опитът в чувство.

ДЕЙНОСТ снимка

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни. За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за да можем да ви предложим възможно най-удобно пазаруване в онлайн магазина ни. Ако натиснете бутона "Приемам", ще дадете съгласието си. За повече информация, моля прочетете нашата  Политика за поверителност. Ползвайки уебсайта или затваряйки това съобщение, Вие се съгласявате с използването на бисквитки от нас.

приемам

Меню