2020-04-03

Само за няколко дни ежедневието ни се промени. От ранното ставане и забързаните сутрини до късното лягане вечер, деня ни последните седмици преминава в ежедневен престой вкъщи. За съжаление това се случва и на децата ни, които имат огромната нужда да излизат навън, да лудеят, да се търкалят и играят със своите другарчета. И все пак затворени вкъщи  те намират или родителите намират занимания, с които да се разнообразяват през деня. Надяваме се, че е за добро и всичко ще отмине като един тъмен спомен.

3 причина да си останете вкъщи с дете:  • От както не посещават ясли, градини и училища няма сополи и кашлица, и постоянно бягане по лекарски кабинети. Ако ти се наложи да посетиш лекарски кабинет става бързо и спокойно

  • Не закъсняваш и не бързаш за работа

  • Споделяте времето си заедно – играете, четете, учите, разказвате. Пораствате заедно.

3 причина да не си останете вкъщи с дете:  • Готвене, чистене, пране от сутрин до вечер

  • Личното ви време е кът

  • Home office - мисия невъзможна


 

Със сигурност ще намерите още много причини.  Важното е да си #ОстанетеВкъщи, да извлечете ползи от ситуацията и да се наслаждавате на моментите прекарани заедно със семейството.  

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни. За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за да можем да ви предложим възможно най-удобно пазаруване в онлайн магазина ни. Ако натиснете бутона "Приемам", ще дадете съгласието си. За повече информация, моля прочетете нашата  Политика за поверителност. Ползвайки уебсайта или затваряйки това съобщение, Вие се съгласявате с използването на бисквитки от нас.

приемам

Меню